Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BONDOC & ASOCIAȚII au reprezentat producătorul de vin Sarica Niculițel în preluarea cramei din Buzău a Vinarte şi brandul Prince Matei

14.02.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 11 februarie 2019, s-a încheiat tran­zacţia prin care Domaine Vinarte SRL (Vi­narte) a transferat integral către Domeniile Prince Matei SRL (firmă controlată de acţionarii Sarica Niculiţel) întregul patrimoniu al afacerii (productie de struguri şi vin) desfăşurată în Zoreşti, regiunea Dealu Mare, potrivit zfcorporate.ro.

Producătorul de vin Sarica Niculiţel a preluat crama din Buzău a Vinarte într-o tran­zacţie de 1-2 milioane de euro. Patrimoniul transferat conţine plantaţia de viţă-de-vie, terenurile şi clădirile, echipamen­te­le, întreg inventarul, mărcile, fondul comercial şi toate activele care au legătură cu afacerea desfăşurată în Zoreşti şi în regiunea Dealu Mare, mai spun părţile. Tranzacţia, pe lângă altele, include şi transferul mărcii Prince Matei.

Sarica Niculiţel a fost reprezentată de societatea civilă de avocați BONDOC & ASOCIAȚII.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership