TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BONDOC & ASOCIAȚII au reprezentat producătorul de vin Sarica Niculițel în preluarea cramei din Buzău a Vinarte şi brandul Prince Matei
14.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 11 februarie 2019, s-a încheiat tran­zacţia prin care Domaine Vinarte SRL (Vi­narte) a transferat integral către Domeniile Prince Matei SRL (firmă controlată de acţionarii Sarica Niculiţel) întregul patrimoniu al afacerii (productie de struguri şi vin) desfăşurată în Zoreşti, regiunea Dealu Mare, potrivit zfcorporate.ro.

Producătorul de vin Sarica Niculiţel a preluat crama din Buzău a Vinarte într-o tran­zacţie de 1-2 milioane de euro. Patrimoniul transferat conţine plantaţia de viţă-de-vie, terenurile şi clădirile, echipamen­te­le, întreg inventarul, mărcile, fondul comercial şi toate activele care au legătură cu afacerea desfăşurată în Zoreşti şi în regiunea Dealu Mare, mai spun părţile. Tranzacţia, pe lângă altele, include şi transferul mărcii Prince Matei.

Sarica Niculiţel a fost reprezentată de societatea civilă de avocați BONDOC & ASOCIAȚII.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate