Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești. Raportul de activitate pentru anul 2018
14.02.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 18 februarie 2019, ora 13:00, în cadrul Palatului Culturii (Sediul Curții de Apel Ploiești), la Sala “Marea Unire”, Curtea de Apel Ploiești va prezenta Raportul de activitate pentru anul 2018 în cadrul Adunării Generale a judecătorilor, potrivit unui comunicat.

La acest eveniment au fost invitați membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanți ai Ministerului Justiției, reprezentanți ai instituțiilor publice cu care se desfășoară relații interinstituționale, precum și întregul colectiv de judecători al Curții de Apel Ploiești și al instanțelor din circumscripția acesteia.

Reprezentanții mass-media interesați de acest eveniment trebuie să confirme prezenţa până la data de 15 februarie 2019, ora 12:00, la adresa de e-mail: ca-ploiesti@just.ro.

Pentru obţinerea legitimaţiilor de acreditare pentru anul 2019, este necesară trimiterea formularului de acreditare completat.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.