Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești. Raportul de activitate pentru anul 2018

14.02.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 18 februarie 2019, ora 13:00, în cadrul Palatului Culturii (Sediul Curții de Apel Ploiești), la Sala “Marea Unire”, Curtea de Apel Ploiești va prezenta Raportul de activitate pentru anul 2018 în cadrul Adunării Generale a judecătorilor, potrivit unui comunicat.

La acest eveniment au fost invitați membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanți ai Ministerului Justiției, reprezentanți ai instituțiilor publice cu care se desfășoară relații interinstituționale, precum și întregul colectiv de judecători al Curții de Apel Ploiești și al instanțelor din circumscripția acesteia.

Reprezentanții mass-media interesați de acest eveniment trebuie să confirme prezenţa până la data de 15 februarie 2019, ora 12:00, la adresa de e-mail: ca-ploiesti@just.ro.

Pentru obţinerea legitimaţiilor de acreditare pentru anul 2019, este necesară trimiterea formularului de acreditare completat.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week