TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Se discută despre o Autoritate Europeană unică pentru securitate cibernetică
17.02.2019 | Andrei SĂVESCU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Andrei Săvescu

Andrei Săvescu

La Conferința pentru Securitate de la Munchen, desășurată în perioada 15-17 februarie 2019, s-a discutat, printre altele, și despre securitatea cibernetică. Iată câteva idei:

1. Cu cât un sistem este mai complex, cu atât este mai vulnerabil.

2. Bruce Schneier: „Trăim deja într-o lume în care macaralele din construcții și frigiderele pot fi atacate informatic, un clic rătăcios pe un link ar putea compromite un întreg sistem de securitate.

3. Oliver Rolofs, co-organizator al conferinței: „Avem nevoie de o autoritate (europeană – nota JURIDICE.ro) unică pentru securitatea informatică (…). Avem nevoie de o agenție care să orchestreze toate răspunsurile la un risc potențial.

Av. dr. Andrei Săvescu
Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate