Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ARTMARK. ”Holbina Trei Bibani”, Complexul Turistic de 4* din Delta Dunării, își caută proprietar
18.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Locul în Rai nu se cumpără. Însă Raiul este acum de vânzare. Cu o suprafață de aproximativ șase ori mai mare decât cea a principatului Monaco, întins pe mai bine de 1.200 de hectare, complexul turistic “Holbina Trei Bibani” și domeniul acestuia reprezintă una dintre cele mai spectaculoase proprietăți de pe piața hotelieră. Situat în inima Deltei Dunării, resortul este o oază de confort la cele mai înalte standarde înconjurată de un peisaj virgin și sălbatic specific unei rezervații naturale, potrivit ARTMARK.

Chiar și drumul până la aceasta proprietate este o experiență în sine. După ce treci de satul Dunavățul de Jos, ultimul bastion al civilizației, urmează o călătorie de încă 45 de minute pe canalele Deltei. Cele mai rare specii de păsări, pești care sar din apă și o liniște de sanctuar sunt doar preambulul pentru ceea ce urmează la capătul acestei veritabile expediții. Brusc, sălbăticia face loc unui complex luxos, amenajat în deplină armonie cu natura. 13 clădiri, cu o suprafață desfășurată totală de 2.796 de mp, întinse pe un teren de aproape 1,8 hectare, compun nucleul unui resort al cărui domeniu depășește în întindere state înscrise în atlasele geografice ale mapamondului. Însă, în ciuda dimensiunilor sale impresionante, “Holbina Trei Bibani” a fost gândită cu un accent deosebit pus pe intimitate. Complexul are o capacitate totală de cazare de 58 de locuri și dispune de un restaurant de patru stele care poate acomoda 60 de clienți. La acestea se adaugă 6 rulote elegante, complet dotate și utilate, care pot găzdui încă 20 de turiști. Personalul care deservește proprietatea are propriile spații de locuit, dar și o cantină special dedicată. Două pavilioane destinate organizării de evenimente, piscine, jacuzzi, debarcadere și chiar un heliport sunt alte câteva elemente care se înscriu în zestrea imobiliară a Holbinei. În plus, cele 1.270 de hectare de luciu de apă sunt amenajate cu ajutorul unor canale interioare ce însumează o suprafață construită de 129.154 de mp, proprietatea fiind delimitată de diguri cu o lungime totală de 13 kilometri. Iar digurile au o funcție dublă. Îngrădesc perimetrul, dar sunt amenajate totodată ca o uriașă pistă pentru bicicliști. Și dacă orice biker se poate declara mulțumit de ceea ce găsește aici, cu adevărat fericiți sunt pasionații de pescuit. Holbina Trei Bibani este paradisul pescarilor, o zonă desemnată de numeroși bloggeri de profil drept cel mai bun loc de prins știucă din Europa. Nu întâmplător Holbina este locul în care s-a desfășurat ani de-a rândul competiția internațională “Cupa Mondială de Știucă” iar capturile de peste un metru nu sunt tocmai o raritate.


Preț de pornire: 3.000.000 €
Estimare: 5.000.000 € – 6.000.000 €

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.