Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

SUA. Fost avocat, nominalizat la postul de adjunct al secretarului Justiției


21 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

Marți, 19 februarie 2019, Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, l-a nominalizat pe Jeffrey Rosen în postul de adjunct al secretarului Justiției, în locul actualului adjunct la Departamentul Justiției, Rod Rosenstein, potrivit unui comunicat emis de Casa Albă.

Jeffrey Rosen este absolvent de drept la Harvard și fost avocat, și urmează să părăseasca postul de adjunct al secretarului Transporturilor. Casa Alba nu a precizat cine va prelua postul Jeffrey Rosen.

Conform presei americane, Rod Rosenstein, care supervizeaza ancheta rusă cu privire la legături între echipa de campanie a lui Donald Trump și Rusia, este pe picior de plecare după destituirea lui Jeff Sessions de către Donald Trump, la sfârșitul lui 2018. Liderul american îl atacă constant de când a preluat supervizarea acestei anchete.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică