Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti
 


Print Friendly, PDF & Email

Implicare civică pentru formularea de propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern (consultare publică). UPDATE: Avocații din Baroul București și Baroul Dolj sunt invitați să își exprime opinia ref. Proiectul ”Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”
27.02.2019 | JURIDICE.ro

27 februarie 2019: Miercuri, 27 februarie 2019, avocații din Baroul Dolj au fost invitați să își exprime opinia față de Proiectul ”Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa Prioritară 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Componenta 1- “Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”, cod proiect SIPOCA 269 și implementat de Centrul de Mediere și Arbitraj ProPact în parteneriat cu Universitatea Andrei Șaguna din Constanța, potrivit unui comunicat.

:: Formularul 

***

22 februarie 2019: Joi, 21 februarie 2019, avocații din Baroul București au fost invitați să își exprime opinia față de Proiectul ”Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa Prioritară 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Componenta 1- “Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”, cod proiect SIPOCA 269 și implementat de Centrul de Mediere și Arbitraj ProPact în parteneriat cu Universitatea Andrei Șaguna din Constanța, potrivit unui comunicat.

:: Formularul 

***

21 februarie 2019: Asociația Centrul de Mediere și Arbitraj Propact implementează, în perioada iunie 2018 – octombrie 2019, proiectul ”Medierea – politică publică eficientă în dialogul civic”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa Prioritară 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Componenta 1 – “Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”.

Partener în cadrul proiectului este Universitatea ”Andrei Șaguna” din Constanta, instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ, cu mare experiență în derularea de proiecte europene.

Unul din obiectivele acestui proiect vizează crearea unei relaţii de parteneriat între asociațiile profesionale de mediatori, parteneri sociali, cetăţeni, autorităţi publice și alte părți interesate în scopul realizării unei consultări care să stea la baza formulării unei politici publice alternative în domeniul medierii. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.

Instrumentul de monitorizare și evaluare a politicilor publice în domeniul medierii are două anexe:

a) Anexa 1 – Formular online de monitorizare și evaluare pentru mediatori și asociațiile de mediatori. Rezultatele acestui proces de consultare sunt disponibile în timp real pe site-ul proiectului, putând fi accesate aici.

b) Anexa 2 – Formular online de monitorizare și evaluare a politicilor publice în domeniul medierii pentru alte părți interesate (altele decât mediatorii). Rezultatele acestui proces de consultare sunt disponibile în timp real pe site-ul proiectului, putând fi accesate aici.

Persoanele interesate de activitatea de mediere și de politicile publice din domeniul medierii au posibilitatea de a participa la acest proces de consultare prin completarea anexelor online la instrumentul de monitorizare și evaluare a politicilor publice în domeniul medierii – Anexa 1 (mediatori) sau Anexa 2 (alte persoane interesate).

Mai multe informații pot fi obținute prin accesarea site-ului proiectului sau de la echipa de implementare, respectiv Marin Pădeanu (Manager proiect) sau Constantin-Adi Gavrilă (Expert politici publice mediere).”


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.