Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Oradea. Raportul de activitate pentru anul 2018


22 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 21 februarie 2019, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Oradea convocată în vederea dezbaterii Raportului privind activitatea desfășurată în anul 2018 de această instanță și instanțele din circumscripție, eveniment la care au participat în calitatea de invitați judecătorul Lia Savonea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii și judecătorul Nicoleta Margareta Ţînţ, membru ales al Consiliului, precum și președinții instanțelor din circumscripția Curții de Apel Oradea, potrivit unui comunicat.

Prezentarea în sinteză a datelor statistice aferebte activității desfășurate în anul 2018, a relevat că în anul 2018, Curtea de Apel Oradea și instanțele din circumscripția acesteia au avut de soluționat un număr total de 111.579 dosare, din care 33.398 dosare au reprezentat stocul rămas la sfârșitul anului 2017, un număr de 78.181 dosare fiind înregistrate pe parcursul anului, numărul acestora din urmă fiind în scădere cu 8.6% față de anul 2017 și cu 2.2% față de numărul de dosare nou intrate în anul 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii