Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Oradea. Raportul de activitate pentru anul 2018
22.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 21 februarie 2019, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Oradea convocată în vederea dezbaterii Raportului privind activitatea desfășurată în anul 2018 de această instanță și instanțele din circumscripție, eveniment la care au participat în calitatea de invitați judecătorul Lia Savonea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii și judecătorul Nicoleta Margareta Ţînţ, membru ales al Consiliului, precum și președinții instanțelor din circumscripția Curții de Apel Oradea, potrivit unui comunicat.

Prezentarea în sinteză a datelor statistice aferebte activității desfășurate în anul 2018, a relevat că în anul 2018, Curtea de Apel Oradea și instanțele din circumscripția acesteia au avut de soluționat un număr total de 111.579 dosare, din care 33.398 dosare au reprezentat stocul rămas la sfârșitul anului 2017, un număr de 78.181 dosare fiind înregistrate pe parcursul anului, numărul acestora din urmă fiind în scădere cu 8.6% față de anul 2017 și cu 2.2% față de numărul de dosare nou intrate în anul 2016.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.