ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Oamenii din domeniul juridic care fac parte din comunitatea #LegalRunners pledează pentru fapte bune
22.02.2019 | Tudor COLŢAN


Tudor Colțan

Tudor Colțan

Ius est ars boni et aequi… este, poate, cel mai frumos adagiu care sintetizează esența dreptului: arta binelui și a echității. Cu toate acestea, înainte de a fi profesioniști ai dreptului, suntem niște simpli oameni.

Pornind de la aceste gânduri, invit toți pasionații de sport din domeniul juridic să vină în echipa Legal Runners pentru a participa în scop caritabil la competiția sportivă organizată în Pădurea Băneasa, în data de 24 martie.

Vă invit să achiesați la o pledoarie a binelui susținută deja de peste 40 de oameni din domeniul juridic și să faceți o faptă bună pentru copilașii bolnavi de cancer. Împreună, alergând cot la cot, vom susține cauza nobilă promovată de Asociația MagiCAMP și vom încerca să aducem zâmbete pe chipurile micuților.

Nu vrem să fim cei mai buni alergători în data de 24 martie, ci cei mai buni oameni. Împreună, prin fapte mărunte, pentru un viitor mai frumos.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului.

Avocat Tudor Colțan
Senior Associate SUCIU POPA
Co-fondator Legal Runners

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate