Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Târgu–Mureş. Raport de activitate pentru anul 2018. UPDATE: Amânarea ședinței
25.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

25 februarie 2019: Curtea de Apel Târgu-Mureș informează că, din motive obiective, este necesar să amâne conferința de presă anunțată pentru astăzi, cu scopul prezentării Raportului de activitate pe anul 2018, potrivit unui comunicat.

Motivele care au condus la această situație țin de convocarea asociațiilor profesionale la Guvern, azi, 25 februarie 2019, ora 15:30, pentru consultări cu privire la modificările aduse Legilor Justiției prin OUG nr. 7/2019, întâlnire la care președintele Curții de Apel Târgu-Mureș, jud. dr. Andreea Ciucă, va fi prezentă în calitate de judecător și de președinte al Asociației Magistraților din România.

***

22 februarie 2019: Luni, 25 februarie 2019, va avea loc la Curtea de Apel Târgu–Mureş, prezentarea Raportului de activitate aferent anului 2018. La Adunarea Generală a judecătorilor vor participa și personalul auxiliar de specialitate, funcționarii publici din cadrul Curţii de Apel Târgu – Mureş, președinții, vicepreședinții și președinții de secții de la instanțele din aria de competență a Curții de Apel Târgu–Mureș, potrivit unui comunicat.

De asemenea, vor participa judecătorul Lia Savonea, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, și judecătorul Nicoleta Țînț, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

La acest eveniment au fost invitați să participe Ioana Maier, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, Adrian Huminic, directorul Penitenciarului Târgu – Mureş, Zoltan Mikloș, directorul Penitenciarului Miercurea Ciuc, Tiberiu Filipaș, inspector – șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Cristian Sanda, maior în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Nicolae Galdea, decanul Baroului Mureș și Anca Andreea Nicchi, decanul Baroului Harghita.

Aspectele relevante privind activitatea Curţii de Apel Târgu-Mureş din cursul anului 2018 vor fi prezentate și în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc începând cu ora 13:30, în sala 52, etaj 1, din clădirea în care se află sediul provizoriu al Curții de Apel Târgu-Mureș, strada Tudor Vladimirescu nr. 69.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate