« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Adunare Generală – 18 martie 2019
22.02.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 22 februarie 2019, Consiliul Baroului Timiș și Consiliul de Administrație al Filialei Timiș a CAA au convocat Adunarea Generală Ordinară a Avocaților din Baroul Timiș și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, care vor avea loc în data de 18 martie 2019, începând cu ora 15.00, la sediul Baroului Timiș, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu. I Stănilă, Decan.

Ordine de zi / Baroul Timiș:
– aprobarea Raportului de activitate al Consiliului Baroului Timiș pe anul 2018
– aprobarea descărcării de gestiune și de activitate a Consiliului Baroului Timiș pe anul 2018 (gestiune curentă şi gestionarea patrimoniului Baroului)
– aprobarea Raportului de activitate al Decanului Baroului Timiș pe anul 2018
– aprobarea descărcării de gestiune și de activitate a Decanului Baroului Timiș pe anul 2018
– aprobarea Proiectului de buget al Baroului Timiș pentru anul 2019
– alegerea delegaților Baroului Timiș la Congresul Avocaților Iunie 2019, pentru a reprezenta baroul în Congres și în Congresul electiv
– propunerea unui candidat pentru Comisia centrală de disciplină
– informare privind situația imobilului Vila Avocaților
– diverse (potrivit art. 67 alin. 5 din Statutul Profesiei de Avocat, avocaţii cu drept de a participa la şedinţele adunării generale pot face propuneri pentru completarea ordinii de zi. Propunerile vor fi depuse în scris la barou cu cel puţin 5 zile înainte de data la care a fost convocată adunarea generală).

Ordine de zi / CAA Filiala Timiș:
– aprobarea Raportului de activitate al Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pe anul 2018
– aprobarea descărcării de gestiune a Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pentru anul 2018, pe baza Raportului Comisiei de Cenzori a Filialei Timiș, cu avizul prealabil al Consiliului Baroului Timiș
– adoptarea Proiectului de buget al Filialei Timiș a CAA, pentru anul 2019.

În cazul în care la prima convocare numărul legal de participanți nu este întrunit, Adunarea Generală Ordinară a Avocaților din Baroul Timiș și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, se convoacă pentru data de 19 martie 2019, începând cu ora 14.00, în Aula Universității de Vest din Timișoara.

 
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD