JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Bilanțul Curții de Apel Pitești pe anul 2018

25.02.2019 | Robert WILLIAMS
Abonare newsletter
Robert Williams

Robert Williams

Vineri, 22 februarie 2019, ora 14:oo, la sediul Curtii de Apel Pitesti, in prezenta conducerii institutiei, PCA, Baroului Arges, IPJ Arges, a unui membru al CSM si a magistratilor, a fost prezentat bilantul.

In deschidere au fost prezentate detalii cu privire la numarul de dosare care mentin pe primul loc Curtea de Apel Pitesti, avand ca motiv un numar de peste 1000 dosare/ judecator.

Problemele sunt multiple: deficit de personal (– 7 Judecatorie Pitesti), probleme de infrastructura la Judecatoriile Pitesti, Costesti si Horezu.

O alta problema este fluctuatia de personal, a pensionarilor si a altor factori. O situatie inedita priveste lipsa de seriozitate a proiectantului de la Tribunalul Valcea.

Curtea de Apel Pitesti este consecutiv pe primul loc in tara cu peste 1000 de dosare anual/ judecator.

Sunt subliniate procedurile suplimentare care reclama o schema de personal care sa acopere deficientele si problemele de functionare.

Mesajul Baroului Arges este de unitate, profesionalism si continuarea intalnirilor profesionale cu magistratii.

In aceste conditii, se confirma anual dificultatile prin care trec magistratii romani in infaptuirea actului de justitie.

:: Raportul de bilant

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week