Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Sesizarea comisiei de concurs a SIIJ ref. desfășurarea anumitor activități

25.02.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 25 februarie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea solicitării unui membru al Consiliului Superior al Magistraturii de sesizare de către Plen a comisiei de concurs a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie pe marginea modului de desfăşurare a anumitor activităţi de către Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. (Majoritate: 9 voturi pentru „Admitere”, 5 voturi pentru „Respingere”, 1 vot NUL, 1 abţinere: judecător Simona Marcu.)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week