Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

SCHOENHERR numește doi avocați români drept coordonatori de practică la nivel de grup. Practicile vizate: financiar-bancar și piața de capital, respectiv real estate


25 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

SCHOENHERR anunță promovarea lui Sebastian Guțiu (Managing Partner SCHOENHERR România) drept noul coordonator al practicii de real estate a firmei și pe Matei Florea (Partener SCHOENHERR) drept coordonator al practicii financiar-bancar și piața de capital.

Michael Lagler, Managing Partner SCHOENHERR: „Mă bucur că noii coordonatori la nivel de firmă ai ariilor de practică financiar-bancar și piața de capital, respectiv real estate, vin dintr-o piață în creștere – România. Acest lucru contribuie la continuarea dezvoltării poziției noastre ca firmă activă în CEE. Matei și Sebastian sunt avocați recunoscuți, cu experiență considerabilă în domeniile lor. Sunt sigur că vor continua să dezvolte expertiza firmei în aceste arii de practică.”

Sebastian Guțiu s-a alăturat SCHOENHERR în 2001, iar de 10 ani este managing partner al biroului din București al firmei. Este specializat în real estate, precum și în litigii și arbitraje. Este avocatul care a dezvoltat practica de real estate a SCHOENHERR în România și este recunoscut pentru activitatea sa în acest domeniu de către organisme internaționale de cercetare precum Chambers and Partners.

Sebastian Guțiu: ”Această numire reprezintă o recunoaștere a centrelor noastre de competență în regiunea CEE/SEE. SCHOENHERR are o practică puternică în dreptul imobiliar în țările în care avem birouri și urmărim să continuăm dezvoltarea experienței firmei în acest domeniu. Scopul nostru este să prestăm, ca și până acum, servicii juridice excelente pentru clienții noștri activi în real estate.”

Matei Florea este membru al echipei SCHOENHERR din 1999. Este coordonatorul grupurilor de practică ale SCHOENHERR România specializate în financiar-bancar, respectiv proiecte/PPP/concesiuni/achiziții publice. Este unul dintre avocații români recunoscuți în domeniul financiar-bancar, coordonând tranzacții M&A în sectorul bancar, tranzacții cu portofolii de credite, aspecte de reglementare, proiecte de restructurare de credite, finanțări.

Matei Florea: ”Sunt entuziasmat și onorat de acest nou proiect. Practica noastră în domeniul financiar-bancar a crescut considerabil în toate birourile noastre din CEE. Avem mulți ani de experiență în gestionarea de tranzacții complexe. Sunt convins că cheia succesului constă în a continua să ne concentrăm pe nevoile clienților noștri și pe echipa noastră specializată.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii