Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ARIR și Institutional Investor încheie un parteneriat pentru a premia companiile românești listate pentru cele mai bune practici în relația cu investitorii
27.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunță parteneriatul cu Institutional Investor, lider al industriei de cercetare și analiză comparativă a companiilor – pentru Gala AR&IR, care va avea loc pe 25 noiembrie 2019 în București.

Cooperarea dintre cele două organizații are ca scop creșterea implicării participanților din piața de capital și recunoașterea celor mai bune practici în Relația cu Investitorii.

Prin intermediul cercetării efectuate de Institutional Investor în rândul administratorilor de fonduri și analiștilor financiari din întreaga lume, va fi evaluată, în mod independent, calitatea relației cu investitorii (IR) a companiilor listate la Bursa de Valori București. În cadrul Galei din 25 noiembrie 2019 vor fi acordate premii pentru cel mai bun Director General al unei companii listate (Best CEO), cel mai bun Director Financiar (Best CFO), cel mai bun Director al Departamentului de Relații cu Investitorii (Best IRO) și cel mai bun program de Relații cu Investitorii (Best IR Program).

În plus, investitorii individuali vor avea posibilitatea să voteze cea mai bună companie (Best Company) din perspectiva comunicării cu investitorii săi prin intermediul unui proces de vot online.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: ”Suntem încântați să organizăm acest prim exercițiu de premiere în cooperare cu o organizație internațională de renume, într-un mod transparent și profesionist, pentru a reflecta opinia investitorilor internaționali. Implicarea investitorilor individuali este la fel de importantă și ne propunem ca împreună să contribuim la recunoașterea companiilor care implementează cele mai bune practici în relația cu investitorii din România.”

Amani Korayeim, Director, All-EMEA Sales and Product Development – II and Extel Research: ”În calitate de mari susținători ai dezvoltării piețelor de capital din întreaga lume, salutăm cooperarea cu ARIR pentru prima lor gală anuală, ca un moment aniversar deosebit, pentru tânăra, dar ambițioasa organizație profesională pentru relația cu investitorii.”

Institutional Investor, organizație independentă și recunoscută pe plan internațional, va gestiona procesul de evaluare, prin care vor fi determinați primii trei clasați din fiecare categorie, folosind o metodologie de cercetare verificată și o bază de date proprie de investitori instituționali.

Pentru a descrie procesul și metodologia de evaluare, ARIR și Institutional Investor vor organiza un webinar în data de 4 martie 2019. Toate companiile listate la Bursa de Valori București sunt eligibile pentru această evaluare calitativă și sunt încurajate să participe la acest webinar gratuit.

:: English version

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate