Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Tragere la sorți ref. desemnarea judecătorilor de la ÎCCJ care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European. UPDATE: Rezultatele


4 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Flux informații, Sistemul judiciar

4 martie 2019: Vineri, 1 martie 2019, conform dispoziţiilor art. 24 alin. (2) din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la ora 10.00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi a celor 5 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile în Parlamentul European, după cum urmează, potrivit unui comunicat:

– Geanina Cristina Arghir
– Carmen Georgeta Negrilă
– Mirela Vișan
– Alina Macavei
– Anca Mădălina Alexandrescu.

***

27 februarie 2019: Miercuri, 27 februarie 2019, Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție a făcut următoarele clarificări cu referire la procedura de desemnare prin tragere la sorți a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, potrivit unui comunicat:

„În temeiul art.24 alin.(2) din Legea nr.33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie aduce la cunoştinţă următoarele:

În ziua de 1 martie 2019, orele 10.00, vor fi desemnaţi în şedinţă publică, prin tragere la sorţi, cei 5 judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Şedinţa va avea loc la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, str. Batiştei nr. 25A, sector 2, etaj I, sala Secţii Unite.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri