Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Poziția Tribunalului Timiș ref. OUG de modificare a Legilor Justiției
27.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Timiş, întrunită în şedinţa din data de 27 februarie 2019, îşi exprimă susţinerea faţă de luările de poziţie recente ale Consiliului Superior al Magistraturii referitoare la adoptarea de către Guvernul României a Ordonanţei de Urgenţă nr. 7/2019 şi solicită abrogarea integrală a actului normativ, potrivit unui comunicat semnat de jud. Adriana Stoicescu, Președintele Tribunalului Timiș, și jud. Ovidiu Călin Roman, delegat al BIRP.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate