Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Iași. Raportul de activitate pentru anul 2018
27.02.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 27 feburarie 2019, începând cu ora 13:00, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor de la Curtea de Apel Iași, în cadrul căreia a fost prezentat Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 de Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție, potrivit unui comunicat.

Evenimentul s-a desfășurat cu participarea judecătorilor și a conducerii Curții de Apel Iași, alături de care au fost prezenți judecătorul Lia Savonea, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, judecătorul Simona-Camelia Marcu și judecătorul Nicoleta-Margareta Țînț, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, Baroului Iași și Baroului Vaslui, precum și magistrații care asigură conducerea instanțelor arondate.

Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 la Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție poate fi consultat aici, la rubrica „Rapoarte și studii”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.