Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Iași. Raportul de activitate pentru anul 2018

27.02.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 27 feburarie 2019, începând cu ora 13:00, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor de la Curtea de Apel Iași, în cadrul căreia a fost prezentat Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 de Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție, potrivit unui comunicat.

Evenimentul s-a desfășurat cu participarea judecătorilor și a conducerii Curții de Apel Iași, alături de care au fost prezenți judecătorul Lia Savonea, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, judecătorul Simona-Camelia Marcu și judecătorul Nicoleta-Margareta Țînț, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, Baroului Iași și Baroului Vaslui, precum și magistrații care asigură conducerea instanțelor arondate.

Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 la Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție poate fi consultat aici, la rubrica „Rapoarte și studii”.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week