Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Iași. Raportul de activitate pentru anul 2018


27 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 27 feburarie 2019, începând cu ora 13:00, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor de la Curtea de Apel Iași, în cadrul căreia a fost prezentat Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 de Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție, potrivit unui comunicat.

Evenimentul s-a desfășurat cu participarea judecătorilor și a conducerii Curții de Apel Iași, alături de care au fost prezenți judecătorul Lia Savonea, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, judecătorul Simona-Camelia Marcu și judecătorul Nicoleta-Margareta Țînț, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, Baroului Iași și Baroului Vaslui, precum și magistrații care asigură conducerea instanțelor arondate.

Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 la Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție poate fi consultat aici, la rubrica „Rapoarte și studii”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii