Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Suceava. Raportul de activitate pentru anul 2018


28 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 28 februarie 2019, a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor, în cadrul căreia Curtea de Apel Suceava a prezentat bilanțul activității desfășurate pe parcursul anului 2018, eveniment la care au participat în calitate de invitați jud. Lia Savonea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii, jud. Nicoleta-Margareta Țînț și jud. Simona-Camelia Marcu, membri aleși ai CSM, precum și Lucian Netejoru, inspector-șef în cadrul Inspecției Judiciare, potrivit unui comunicat.

Raportul conține date statistice referitoare la activitatea Curții de Apel Suceava și a instanțelor din circumscripția acesteia pe parcursul anului 2018.

:: Raportul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii