Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Suceava. Raportul de activitate pentru anul 2018
28.02.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 28 februarie 2019, a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor, în cadrul căreia Curtea de Apel Suceava a prezentat bilanțul activității desfășurate pe parcursul anului 2018, eveniment la care au participat în calitate de invitați jud. Lia Savonea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii, jud. Nicoleta-Margareta Țînț și jud. Simona-Camelia Marcu, membri aleși ai CSM, precum și Lucian Netejoru, inspector-șef în cadrul Inspecției Judiciare, potrivit unui comunicat.

Raportul conține date statistice referitoare la activitatea Curții de Apel Suceava și a instanțelor din circumscripția acesteia pe parcursul anului 2018.

:: Raportul


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.