Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Suceava. Raportul de activitate pentru anul 2018
28.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 28 februarie 2019, a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor, în cadrul căreia Curtea de Apel Suceava a prezentat bilanțul activității desfășurate pe parcursul anului 2018, eveniment la care au participat în calitate de invitați jud. Lia Savonea – președintele Consiliului Superior al Magistraturii, jud. Nicoleta-Margareta Țînț și jud. Simona-Camelia Marcu, membri aleși ai CSM, precum și Lucian Netejoru, inspector-șef în cadrul Inspecției Judiciare, potrivit unui comunicat.

Raportul conține date statistice referitoare la activitatea Curții de Apel Suceava și a instanțelor din circumscripția acesteia pe parcursul anului 2018.

:: Raportul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate