Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Arbitraj
DezbateriCărţiProfesionişti

Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Campania Arbitrator Intelligence Questionnaire (AIQ)  pentru zona CEE
28.02.2019 | Ingrid MULLER


Ingrid Muller

Ingrid Muller

Arbitrator Intelligence (AI) este un ONG afiliat Penn State University, USA, nominalizat in 2017 la premiul ”Cea mai buna inovatie in arbitraj” (Global Arbitration Review), fiind sustinut de somitati in domeniu, cum ar fi Gary Born, care este in Board of Directors.

Scopul principal al AI este cresterea transparentei si diversitatii in numirea arbitrilor.

Consta in colectarea sistematica, in mod confidential, prin intermediul unui chestionar (AIQ), de informații despre modul în care arbitrii gestioneaza cazurile avute și procesul decizional. Ulterior, se emite un raport (care va fi facut public cu acceptul arbitrului) si va permite evaluarea obiectiva a activitatii acelui arbitru pentru numiri viitoare.

Chestionarul AIQ se poate completa de catre parti, avocati, si alte persoane care au cunostinta official despre arbitrajul in cauza (exceptand arbitrii si secretarii arbitrali). Identitatea celor care completeaza chestionarul AIQ este pastrata confidential de AI.

Pana duminica, 3 martie 2019, este in desfasurare campania AIQ pentru Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania.

II invitam pe toti cei interesati sa completeze chestionarul AIQ pana la terminarea campaniei, prin solicitarea chestionarului aici.

Pentru detalii puteti sa contactati Ambasadorul AI Romania, Ingrid Muller aici sau sa vizitati rubrica de intrebari frecvente de pe site-ul AI, aici.

Avocat Ingrid Muller

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate