Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Majorare plafon oficii

28.02.2019 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Marți, 26 februarie 2019, Consiliul Baroului Dolj a decis modificarea Deciziei nr. 310 din 15 octombrie 2015, prin care este reglementată activitatea Serviciului de Asistență Judiciară din cadrul Baroului Dolj. Astfel:

Se majorează plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat definitiv (inclusiv sporurile și acordurile) indiferent de instanță, de la suma de 1800 lei la suma de 4338 lei. Se majorează plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat stagiar (inclusiv sporurile și acordurile) indiferent de instanță, de la suma de 1800 lei la suma de 4338 lei.

Plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat definitiv, pentru urmărirea penală, se majorează de la suma de 940 lei la suma de 2266 lei. Acesta este inclus în plafonul de 4338 lei. Plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat stagiar, pentru urmărirea penală, se majorează de la suma de 750 lei la suma de 2266 lei. Acesta este inclus în plafonul de 4338 lei.

:: Hotărârea 

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate