Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Dolj. Majorare plafon oficii


28 februarie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați, Flux informații, Sistemul judiciar

Marți, 26 februarie 2019, Consiliul Baroului Dolj a decis modificarea Deciziei nr. 310 din 15 octombrie 2015, prin care este reglementată activitatea Serviciului de Asistență Judiciară din cadrul Baroului Dolj. Astfel:

Se majorează plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat definitiv (inclusiv sporurile și acordurile) indiferent de instanță, de la suma de 1800 lei la suma de 4338 lei. Se majorează plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat stagiar (inclusiv sporurile și acordurile) indiferent de instanță, de la suma de 1800 lei la suma de 4338 lei.

Plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat definitiv, pentru urmărirea penală, se majorează de la suma de 940 lei la suma de 2266 lei. Acesta este inclus în plafonul de 4338 lei. Plafonul valoric lunar de oficii pentru un avocat stagiar, pentru urmărirea penală, se majorează de la suma de 750 lei la suma de 2266 lei. Acesta este inclus în plafonul de 4338 lei.

:: Hotărârea 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică