Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Comitetul European pentru Protecția Datelor – Raportul Anual pentru 2018
01.03.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 26 februarie 2019, pe situl Comitetului European pentru Protecția Datelor a fost publicat Raportul Anual pentru 2018 (versiunea în EN), potrivit următorului comunicat.

Giovanni Buttarelli, CEPD, a declarat: Protecția datelor a fost pe primele pagini în 2018. Conștientizarea publicului larg cu privire la valoarea vieții private în spațiul online este în permanență creștere, în timp ce preocuparea privind abuzul de date cu caracter personal de către furnizorii de servicii online rămâne un subiect de anchetă pentru guvernele din întreaga lume. În UE, noile norme privind protecția datelor sunt un pas înainte pentru rezolvarea acestor probleme, însă sunt necesare și mai multe. Acordul privind un nou regulament privind confidențialitatea în mediul electronic (ePrivacy Regulation) este urgent, totuși lumea digitală trebuie să privim dincolo de reguli și reglementări. Prin intermediul inițiativelor axate pe etica digitală și printr-o mai bună cooperare în materie de reglementare, CEPD este hotărâtă să joace un rol decisiv în modelarea viitorului digital în UE și în continuare.

Raportul conține următoarele informații:
– Informații despre CEPD;
– Prezentarea generală privitor la anu 2018;
– Obiectivele principale pentru anul 2019;
– Principalele realizări în 2018;
– etc.

Recomandăm a se vedea Raportul integral.

Sursa oficială: CEPD


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.