Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Subiectele şi Baremele la proba scrisă tip grilă, susţinută în data de 3 martie 2019 la examenul de primire în profesia de avocat – pentru obţinerea titlului de avocat stagiar şi pentru obţinerea titlului de avocat definitiv, sesiunea martie 2019. UPDATE: Rezultatul contestaţiilor. Rezultatele examenului. Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor
18.03.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 18 martie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Procesul-Verbal al Comisiei Naționale de Examen din data de 15 martie 2019 privind soluționarea contestațiilor la punctaj, formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 03 martie 2019, potrivit unui comunicat.

EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT CA AVOCAT STAGIAR
ȘI A PERSOANELOR CARE S-AU DEFINITIVAT ÎN ALTE PROFESII JURIDICE
SESIUNEA MARTIE 2019

Comisia Națională de Examen

PROCES VERBAL

din data de 15 martie 2019

privind soluționarea contestațiilor la punctaj, formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 03 martie 2019

În conformitate cu prevederile art. 24 din “Regulamentul – cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat si admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice”,

Comisia națională de examen,

Analizând contestațiile la punctaj, precum și procesul verbal întocmit de membrii Comisiei de soluționare a contestațiilor la punctaj,

DISPUNE URMĂTOARELE:

1. În baza procesului-verbal întocmit de Comisia de soluționare a contestațiilor la punctaj, prin care s-a constatat, în urma reverificării tuturor lucrărilor candidaților care au formulat contestații la punctaj, că nu există diferențe între punctajul inițial acordat acestor lucrări și punctajul rezultat în urma reverificării, se resping toate contestațiile la punctaj formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 03 martie 2019.

2. În consecință, lista cu rezultatele obținute de candidații care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar și pentru dobândirea calității de avocat definitiv) din data de 03 martie 2019, publicată la data de 08 martie 2019 pe paginile web ale UNBR și INPPA, devine lista finală a rezultatelor obținute de candidații la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea martie 2019.

3. Prezentul proces verbal se va publica pe paginile web ale UNBR și INPPA.

pentru Comisia națională de examen

PREȘEDINTE,

Av. dr. Traian Cornel Briciu

***

Vineri, 8 martie 2019, UNBR a publicat rezultatele obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea calitatii de avocat stagiar şi pentru dobândirea calității de avocat definitiv) din data de 3 martie 2019.

:: Tabel pentru dobândirea calității de avocați stagiari
:: Tabel pentru dobândirea calității de avocați definitivi

***

Candidații respinși la examenul din data de 3 martie 2019 pot formula contestații la punctaj după cum urmează:

Vineri, 08 martie 2018, orele 15.30 – 20.00

– personal, la sediul INPPA din str. Vulturilor nr. 23, etajul 2, sector 3;
– prin fax la numărul 021/330.12.97;
– prin email la adresa office@inppa.ro

Sâmbătă, 9 martie 2019 pana la orele 15.30

– prin fax la numărul 021/330.12.97;
– prin email la adresa office@inppa.ro

Contestațiile se vor redacta exclusiv prin utilizarea formularului-tip.

***

Miercuri, 6 martie 2019, UNBR a publicat procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la baremul de notare și evaluare, formulate de candidaţii care s-au prezentat la proba de examen din data de 3 martie 2019, semnat de av. prof. univ. dr. Traian Briciu.

Au fost respinse toate contestațiile la baremul de notare şi evaluare, formulate de candidaţi, cu opinia majoritară a membrilor comisiei de soluţionare a contestațiilor.

:: Procesul-verbal

 

***

UNBR a publicat astăzi, 3 martie 2019, subiectele şi baremele la proba scrisă tip grilă, susţinută în data de 3 martie 2019 la examenul de primire în profesia de avocat – pentru obţinerea titlului de avocat stagiar şi pentru obţinerea titlului de avocat definitiv, sesiunea martie 2019.

STAGIARI – SUBIECTE: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

STAGIARI – BAREM: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

DEFINITIVI – SUBIECTE: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

DEFINITIVI – BAREM: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

Contestaţiile la baremul probei de examen din data de 3 martie 2019 vor putea fi formulate până cel târziu luni, 4 martie 2019, ora 14.00.

Contestaţiile se vor putea depune:
– personal, la sediul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, la adresa Str. Vulturilor nr. 23, Sector 3, cu respectarea următorului program:
• Duminică, 3 martie 2019, între orele: 14.00 – 20.00
• Luni, 4 martie 2019, între orele: 08.00 – 14.00
– prin fax la numărul 021-330.12.97;
– prin email la adresa office@inppa.ro
Termenul limită de depunere a contestațiilor la barem: Luni, 4 martie 2019 ora 14:00

Descărcaţi AICI formularul pentru contestaţii.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti