Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ARTMARK. Consignații pentru Licitația Regina Maria și Licitația de Artă Asiatică
04.03.2019 | JURIDICE.ro

Pentru Licitația Regina Maria, ARTMARK primește în consignație artă plastică reprezentând-o pe Regina Maria, dar și acuarele semnate de către aceasta, sculpturi, medalistică, obiecte cu monogramă, afișe de propagandă, corespondență cu apropiații Casei Regale, fotografii reprezentând-o pe Regină sau cărți cu dedicație, până la data de 1 septembrie 2019. Pentru propuneri și informații suplimentare vă rugăm să vă adresați către mihai.boulescu@artmark.ro.

Licitația Regina Maria
București
8 octombrie 2019
Se consemnează până la data de 1 septembrie 2019.


Pentru Licitația de Artă Asiatică, ARTMARK primește în consignație artă decorativă, artă plastică, în special piese care provin din zona Asiei de Est (China, Japonia, Coreea de Sud), dar și de Sud-Est (Indonezia, Thailanda, Laos, Malaezia, Filipine). Se pot consemna vase de porțelan chinezesc (mai vechi de jumătatea secolului XX), pictură și caligrafie, netsuke-uri / okimono-uri din fildeș, stampe japoneze, statuete înfățișând zeități budiste din bronz sau lemn, statuete din teracotă, statuete cu tematică șamanistică, bijuterii, costume tradiționale (hanbok-uri, kimono-uri, qipao-uri) și piese de mobilier de mici dimensiuni, până la data de 1 octombrie 2019. Pentru propuneri și informații suplimentare vă rugăm să vă adresați către: simona.oprea@artmark.ro sau ioan.colta@artmark.ro.

Licitația de Artă Asiatică
București
20 noiembrie 2019
Se consemnează până la data de 1 octombrie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.