Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Augustin Lazăr – coordonator ICHIP
05.03.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 4 martie 2019, prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general, a avut o întâlnire de lucru, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu procurorul federal Emily Allen din cadrul Biroului pentru Dezvoltare, Asistență și Pregătire Profesională pentru Procurori (OPDAT) al Departamentului de Justiție al Statelor Unite ale Americii, coordonator al Programului în Domeniul Drepturilor de Proprietate Intelectuală și Criminalitate Informatică (ICHIP) pentru Europa Centrală, de Sud-Est și Asia Centrală, potrivit unui comunicat.

Întâlnirea a avut ca temă centrală asigurarea continuării cooperării între PÎCCJ și ICHIP cu privire la asistența pe care  programul o poate asigura în domeniile proprietății intelectuale și criminalității informatice

Au fost de asemenea dezbătute activitățile desfășurate în domeniile amintite, precum și modalități viitoare de întărire a colaborării și cooperării.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate