Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de admitere la SNG / 19 mai 2019. UPDATE: Rezultatele
12.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 11 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților de la concursul de admitere la Școala Națională de Grefier, desfășurat în data de 19 mai 2019.

:: Tabelul de clasificare

***

Luni, 3 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, desfăşurat la data de 19 mai 2019.

:: Tabelul

***

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesul verbal de evidență a contestațiilor la barem, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem (procedură penală), procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem (procedură civilă), procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem (organizare judiciară), și baremul definitiv (organizare judiciară).

:: Procesul verbal de evidență a contestațiilor la barem
:: Procesul verbal de soluționare a contestațiilor (procedură penală)
:: Procesul verbal de soluționare a contestațiilor (precedură civilă)
:: Proces verbal de soluționare a contestațiilor (organizare judiciară)
:: Baremul definitiv (organizare judiciară)

***

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul, anunțul privind depunerea contestațiilor la barem și modelul de depunere a contestațiilor la barem.

:: Subiectele și baremul
:: Anunţul
:: Modelul

***

Luni, 13 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind desfăşurarea probei scrise a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri din data de 19 mai 2019, repartizarea în săli a candidaților și tabelul final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs.

:: Anunţul
:: Repartizarea
:: Tabelul final

***

Miercuri, 8 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de admitere la SNG din 19 mai 2019.

:: Tabelul

***

Școala Națională de Grefieri a dat publicității anunţul privind concursul de admitere la SNG, tematica şi bibliografia, calendarul de concurs, regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, aprobat prin Hotărârea nr. 173 din 22 martie 2007 și cererea tipizată de înscriere la concurs.

:: Anunțul
:: Tematica și bibliografia
:: Calendarul
:: Regulamentul
:: Cererea tipizată

***

Marți, 5 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în unanimitate organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 19 mai 2019, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de SNG.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– un număr de 80 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 60 locuri alocate instanţelor judecătoreşti şi 20 locuri pentru parchete alocate instanţelor judecătoreşti şi 20 locuri pentru parchete
– tematica, conform propunerilor Comisiei nr. 2 din şedinţa la data de 4 martie 2019
– bibliografia pentru concurs, conform propunerilor Şcolii Naţionale de Grefieri
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 550 lei.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenţa comisiei de organizare a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate