Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de admitere la SNG

30.03.2019 | JURIDICE.ro

Școala Națională de Grefieri a dat publicității anunţul privind concursul de admitere la SNG, tematica şi bibliografia, calendarul de concurs, regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, aprobat prin Hotărârea nr. 173 din 22 martie 2007 și cererea tipizată de înscriere la concurs.

:: Anunțul
:: Tematica și bibliografia
:: Calendarul
:: Regulamentul
:: Cererea tipizată

***

Marți, 5 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în unanimitate organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 19 mai 2019, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de SNG.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– un număr de 80 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 60 locuri alocate instanţelor judecătoreşti şi 20 locuri pentru parchete alocate instanţelor judecătoreşti şi 20 locuri pentru parchete
– tematica, conform propunerilor Comisiei nr. 2 din şedinţa la data de 4 martie 2019
– bibliografia pentru concurs, conform propunerilor Şcolii Naţionale de Grefieri
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 550 lei.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenţa comisiei de organizare a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership