Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNG. Prelungire delegare în funcția de director adjunct

06.03.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 5 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea propunerii conducerii Şcolii Naţionale de Grefieri privind prelungirea delegării domnului judecător Victor Văduva în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri, responsabil cu formarea continuă, începând cu data de 15 martie 2019, pe o perioadă de 3 luni, dar nu mai mult de ocuparea funcţiei prin concurs, în condiţiile legii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week