Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat premiul „Distinction as Public Speaker” la ediția a 14-a a ICC Commercial Mediation Competition

06.03.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 7-3 februarie, echipa Facultății de Drept a Universității din București a participat la ICC Commercial Mediation Competition, organizat de Camera de Comerț Internațională, potrivit unui comunicat.

Ediția a 14-a a competiției s-a desfășurat la Paris, echipa Facultății de Drept obținând premiul „Distinction as Public Speaker„.

Echipa este formată din Andrei Gabriel Greceanu și Sorina Ioana Florea, studenți ai Facultății, fiind pregătită de av. Ana Gabriela Atanasiu, av. Carina Vermesan și lect. univ. dr. Liviu Gheorghe Zidaru, cu sprijinul DLA Piper Dinu SCA.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.