Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
 1 comentariu

Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole


7 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Decanul Baroul Dolj, av. prof. univ. dr. Lucian-Bernd Săuleanu, a publicat lucrarea Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole (Editura Sitech, Craiova, 2019), în care prezintă detaliat activitatea, problemele și rezolvările de-a lungul mandatului de decan al Baroului Dolj, în perioada 2015-2019.

Lucian Săuleanu: „Ideea unui astfel de demers, de publicare a celor mai importante activități desfășurate și obiective atinse, nu-mi aparține, decanul Baroului București, Dem. I. Dobrescu, publicând în anul 1923, la Editura Curierul Judiciar, o lucrare al cărei tilu l-am preluat și eu, anume ”Patru ani de decanat – panegirice, cuvântări, decisiuni și articole”, precum și cea a lui Nicolae Romanescu ”Către alegătorii mei craioveni. Cum mi-am îndeplinit mandatul de deputat”, retipărită de Editura Aius, în anul 2016, într-o ediție îngrijită de Mihai Ghițulescu. Sper să fie un îndemn pentru toți decanii și cei ce conduc destinele avocaturii pentru a dovedi colegilor efortul lor și preocupările pentru o bună administrare a intereselor avocaților.

Prin bunăvoința autorului, iată textul integral al lucrării!

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică