JURIDICE SELECTED
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole
07.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Decanul Baroul Dolj, av. prof. univ. dr. Lucian-Bernd Săuleanu, a publicat lucrarea Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole (Editura Sitech, Craiova, 2019), în care prezintă detaliat activitatea, problemele și rezolvările de-a lungul mandatului de decan al Baroului Dolj, în perioada 2015-2019.

Lucian Săuleanu: „Ideea unui astfel de demers, de publicare a celor mai importante activități desfășurate și obiective atinse, nu-mi aparține, decanul Baroului București, Dem. I. Dobrescu, publicând în anul 1923, la Editura Curierul Judiciar, o lucrare al cărei tilu l-am preluat și eu, anume ”Patru ani de decanat – panegirice, cuvântări, decisiuni și articole”, precum și cea a lui Nicolae Romanescu ”Către alegătorii mei craioveni. Cum mi-am îndeplinit mandatul de deputat”, retipărită de Editura Aius, în anul 2016, într-o ediție îngrijită de Mihai Ghițulescu. Sper să fie un îndemn pentru toți decanii și cei ce conduc destinele avocaturii pentru a dovedi colegilor efortul lor și preocupările pentru o bună administrare a intereselor avocaților.

Prin bunăvoința autorului, iată textul integral al lucrării!

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole”

  1. Marius IOAN spune:

    Panegiric = Elogiu, laudă ♦ Tămâiere, laudă exagerată și nemeritată, lingușitoare [Pl. -ce, -curi. / < fr. panégyrique, lat. panegyricus, cf. gr. panegyris]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate