JURIDICE SELECTED
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole

07.03.2019 | JURIDICE.ro

Decanul Baroul Dolj, av. prof. univ. dr. Lucian-Bernd Săuleanu, a publicat lucrarea Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole (Editura Sitech, Craiova, 2019), în care prezintă detaliat activitatea, problemele și rezolvările de-a lungul mandatului de decan al Baroului Dolj, în perioada 2015-2019.

Lucian Săuleanu: „Ideea unui astfel de demers, de publicare a celor mai importante activități desfășurate și obiective atinse, nu-mi aparține, decanul Baroului București, Dem. I. Dobrescu, publicând în anul 1923, la Editura Curierul Judiciar, o lucrare al cărei tilu l-am preluat și eu, anume ”Patru ani de decanat – panegirice, cuvântări, decisiuni și articole”, precum și cea a lui Nicolae Romanescu ”Către alegătorii mei craioveni. Cum mi-am îndeplinit mandatul de deputat”, retipărită de Editura Aius, în anul 2016, într-o ediție îngrijită de Mihai Ghițulescu. Sper să fie un îndemn pentru toți decanii și cei ce conduc destinele avocaturii pentru a dovedi colegilor efortul lor și preocupările pentru o bună administrare a intereselor avocaților.

Prin bunăvoința autorului, iată textul integral al lucrării!


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole”

  1. Marius IOAN spune:

    Panegiric = Elogiu, laudă ♦ Tămâiere, laudă exagerată și nemeritată, lingușitoare [Pl. -ce, -curi. / < fr. panégyrique, lat. panegyricus, cf. gr. panegyris]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.