Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 1 comentariu

Lucian-Bernd Săuleanu: Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole
07.03.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNBR+INPPA+Barouri, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Decanul Baroul Dolj, av. prof. univ. dr. Lucian-Bernd Săuleanu, a publicat lucrarea Patru ani de decanat (2015-2019). Panegirice, cuvântări, decizii și articole (Editura Sitech, Craiova, 2019), în care prezintă detaliat activitatea, problemele și rezolvările de-a lungul mandatului de decan al Baroului Dolj, în perioada 2015-2019.

Lucian Săuleanu: „Ideea unui astfel de demers, de publicare a celor mai importante activități desfășurate și obiective atinse, nu-mi aparține, decanul Baroului București, Dem. I. Dobrescu, publicând în anul 1923, la Editura Curierul Judiciar, o lucrare al cărei tilu l-am preluat și eu, anume ”Patru ani de decanat – panegirice, cuvântări, decisiuni și articole”, precum și cea a lui Nicolae Romanescu ”Către alegătorii mei craioveni. Cum mi-am îndeplinit mandatul de deputat”, retipărită de Editura Aius, în anul 2016, într-o ediție îngrijită de Mihai Ghițulescu. Sper să fie un îndemn pentru toți decanii și cei ce conduc destinele avocaturii pentru a dovedi colegilor efortul lor și preocupările pentru o bună administrare a intereselor avocaților.

Prin bunăvoința autorului, iată textul integral al lucrării!

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti