Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Hotărâre ref. problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberaţi din funcţie prin pensionare | Proiect. UPDATE: Aprobare


22 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Proiecte legislative, Sistemul judiciar

Joi, 21 martie 2019, Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în unanimitate proiectul de Hotărâre a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, vizând problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberaţi din funcţie prin pensionare, precum şi redactarea în termen legal a hotărârilor judecătoreşti, în situaţia pensionării judecătorului care a pronunţat hotărârea.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)

***

Miercuri, 6 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre a Secţiei pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii vizând problematica gestionării eficiente a cauzelor în curs de judecată pe rolul unor completuri compuse din judecători care urmează să fie eliberaţi din funcţie prin pensionare, precum şi redactarea în termen legal a hotărârilor judecătoreşti, în situaţia pensionării judecătorului care a pronunţat hotărârea.

:: Proiectul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică