Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader și Viorica Dăncilă consideră că Laura Codruța Kovesi nu este potrivită pentru funcția de procuror-șef european
11.03.2019 | JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul justiției, a transmis o scrisoare cotidianului Financial Times, cu acuzații la adresa Laurei Codruța Kovesi. Ministrul Justiției a afirmat că scrisoare a fost trimisă oficial și asumată de Guvern, potrivit ziare.com.

***

Joi, 7 martie 2019, Viorica Dăncilă, premierul României, a declarat că este total de acord cu ce a transmis Tudorel Toader în scrisoarea în care ministrul justiției anunță de ce consideră că Laura Codruța Kovesi nu este potrivită pentru funcția de procuror-șef european, potrivit ziare.com.

Viorica Dăncilă: „Este adevărat. Regulile privind procedura de selecție a procurorului european trebuie respectate de toate statele membre. Sunt întru totul de acord cu ce a spus Tudorel Toader. Nu are nimeni ceva personal cu doamna Kovesi.
Atâta timp cât asupra unei persoane, indiferent care este, planează anumite acuzații, ele trebuie lămurite. De aceea ministrul Justitiei a avut acea reținere. De aceea nu am propus, Guvernul nu a susținut.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Tudorel Toader și Viorica Dăncilă consideră că Laura Codruța Kovesi nu este potrivită pentru funcția de procuror-șef european”

  1. Florin-Iulian HRIB spune:

    Cîtă mocirlă morală!
    Dar pe „dînsul” şi pe „dînsa”, că tot îi place „ievaluatorului” să uzeze de aceste pronume de politeţe, oare cîţi români îi consideră potriviţi pentru funcţiile pe care le ocupă în prezent sau le-au ocupat vreodată?!
    Propun ca de azi înainte, aşa cum am atribuit apelativul de „băsist” oricărui politician din *90 încoace (după chipul şi asemănarea etalonului T. Bă-secu), să folosim apelativul de „dăncilă” ca etalon pentru **** (adică o dăncilă, două dăncile, trei dăncile etc. în funcţie de cît de **** şi ****, ca să înţeleagă şi Viorica Vasilica, se comportă o ****), iar apelativul de „toad-er” pentru **** (recte 1 toad-er, 2 toad-eri ş.a.m.d., în funcţie de cîtă **** şi **** – **** – zace într-un ****)!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.