Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ARTMARK. Licitaţia de Primăvară, inclusiv o colecție repatriată din Cehia și o colecție retrocedată de Muzeul Național de Artă al României – 27 martie 2019
12.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Licitația de Primăvară este un bun prilej pentru iubitorii de artă să își înfrumusețeze colecțiile cu capodopere fără egal și cu tematici mult îndrăgite. De această dată, o Fetiță a pădurarului, dar nu în versiunea lui Nicolae Tonitza, ci ieșită din paleta mai “cuminte” a lui Nicolae Grigorescu. Același Mare Maestru ne îmbie cu opere precum: Primăvară pe Valea Doftanei, Casa pădurarului, Hangiță, Toamnă pe Valea Doftanei. Tot acum, veți putea admira o încântătoare Margine de pădure de Ștefan Luchian, sinuoase nuduri de Nicolae Tonitza, vibrante naturi statice semnate de Theodor Pallady, Gheorghe Petrașcu sau Ion Theodorescu-Sion, un Balcic văzut de Iosif Iser, dar și de Nicolae Dărăscu, peisaje de la Vlaici surprinse de Camil Ressu. Vom ajunge apoi în contemporaneitate, provocați de îndrăznețe lucrări de Corneliu Baba, Alexandru Ciucurencu, Sabin Bălașa, Sorin Ilfoveanu, Ștefan Câlția, Adrian Ghenie și mulți alții, potrivit ARTMARK.

Expoziția
Artmark:
marți, 12 martie – vineri, 15 martie (10.00 – 20.00)
sâmbătă, 16 martie (10.00 – 17.00)
duminică, 17 martie – marţi, 19 martie (10.00 – 20.00)
miercuri, 20 martie (10.00 – 17.00)
joi, 21 martie – marţi, 26 martie (10.00 – 20.00)

Radisson Blu Hotel Bucharest
miercuri, 27 martie (10.00 – 19.30)

Licitația
Miercuri, 27 Martie 2019, ora 19:30, Radisson Blu Hotel Bucharest

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.