Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CCBE. Asociația Barourilor din Finlanda celebrează 100 de ani de la fondare
14.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Barourilor Europene a anunțat că Asociația Barourilor din Finlanda celebrează 100 de ani de la fondare, așa cum a fost înființată în 1919. Astăzi, activitatea organizației este reglementată de Legea avocaților din 1958. Asociația numără mai mulți de 2100 de membri. Sarcinile statutare ale organizației sunt reglementarea și supravegherea activității avocaților din Finlanda.

Aniversarea va fi celebrată pe parcursul anului 2019 cu tema „Avocații apără statul de drept„. Barourile locale din Finlanda vor organiza diverse activități cu această ocazie.

:: Newsletter oficial CCBE nr. 79

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate