Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Legi promulgate – 19 august 2009
19.08.2009 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, 19 august 2009, urmatoarele decrete:

• Decret privind acordarea Drapelului de lupta Batalionului 136 Geniu „Apulum”;

• Decret pentru supunerea spre adoptare Parlamentului a acceptarii amendamentelor la Statutul Fondului Monetar International propuse si aprobate de Consiliul Guvernatorilor Fondului Monetar International, prin Rezolutia 63-2 pentru perfectionarea sistemului de vot si a reprezentativitatii in cadrul Fondului Monetar International, la Washington, la data de 28 aprilie 2008, si respectiv prin Rezolutia 63-3 pentru extinderea autoritatii investitionale a Fondului Monetar International, la Washington, la data de 5 mai 2008;

• Decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Protocolului privind evaluarea strategica de mediu, deschis spre semnare la Kiev, la 21-23 mai 2003 si semnat de Romania la 21 mai 2003, la Conventia privind evaluarea impactului asupra mediului in context transfrontaliera, adoptata la Espoo la 25 februarie 1991.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate