Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Titus Corlățean – ambasadorul Republicii Turcia în România
18.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 13 martie 2019, Titus Corlățean, senator, membru al Delegației Parlamentului României la APCE şi vicepreședinte al Adunării, a avut o întrevedere cu Füsun Aramaz, noul ambasador al Republicii Turcia în România, aflat în vizită de prezentare, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii, Titus Corlăţean i-a adresat ambasadorului Füsun Aramaz felicitări pentru numirea în funcție și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului.

Demnitarii au abordat o serie de aspecte privind relaţiile bilaterale dintre România şi Republica Turcia, precum şi subiecte de actualitate la nivelul relaţiilor cu UE şi NATO. Senatorul Titus Corlăţean a făcut o prezentare a priorităţilor României la Preşedinţia Consiliului UE, asigurând interlocutorul asupra angajamentului României de susţinere a proceselor de integrare europeană ale statelor din zona Balcanilor. Domnia sa a reiterat sprijinul constant al României în a găsi formule politice şi tehnice de a înregistra progrese în cadrul negocierilor de aderare ale Turciei la Uniunea Europeană.

Oficialul turc a prezentat elemente de poziţie privind obiectivele Turciei în calitate de stat candidat la UE. Interlocutorii au confirmat totodată importanţa contactelor pe linie parlamentară, atât pentru relaţia bilaterală, cât şi în planul cooperării multilaterale, europene şi euro-atlantice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate