Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM invită asociațiile profesionale ale magistraților în cadrul Grupului de lucru privind procedura de asigurare profesională obligatorie a judecătorilor şi procurorilor

19.03.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În şedinţa din data de 13 martie 2019, Comisia nr. 2 – „Resurse umane şi organizare” din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis constituirea unui grup de lucru în scopul reglementării procedurii pentru asigurarea profesională obligatorie a judecătorilor şi procurorilor, potrivit art. 96 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

În cadrul întâlnirii din data de 18 martie 2019, Grupul de lucru privind procedura de asigurare profesională obligatorie a judecătorilor şi procurorilor a apreciat că pentru stabilirea principalelor aspecte ce urmează a fi reglementate la nivelul legislaţiei secundare se impune consultarea asociaţiilor profesionale ale magistraților.

În acest scop, asociaţiile profesionale ale magistraților interesate pot să-şi desemneze reprezentantul până la data de 22 martie 2019 şi să comunice numele şi datele de contact ale persoanelor astfel desemnate, urmând ca ulterior acestora să le fie comunicate materialele aferente şi data la care se va organiza întâlnirea.

:: Invitația

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week