« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Petiție ref. exprimarea unei poziții oficiale de către UNBR cu privire la modificările aduse Legilor Justiției prin OUG 7/2019
19.03.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Date fiind modificările aduse Legilor Justiției prin intermediul OUG 7/2019, precum și existența unui număr semnificativ de poziții oficiale adoptate cu privire la aceste modificări legislative, din partea actorilor importanți ai sistemului judiciar, inclusiv a Consiliul Baroului Cluj, mai mulți avocați, membri ai comunității Lideri pentru Justiție, apreciază că se impune ieșirea din pasivitate și asumarea de către Uniunea Națională a Barourilor din România a unei poziții publice responsabile, consolidând rolul de participant la înfăptuirea actului de justiție și de apărător al Statului de drept.

Inițiatorii petiției, av. Andreea Banu, av. Andrei Diaconescu, av. Eduard-Andrei Nicula, av. Diana Negrea și av. Cristian Zsifkov, au înregistrat o solicitare oficială în acest sens prin Adresa cu nr. 90 – Div. 2019 din 15 martie 2019, depusă la  la sediul UNBR, urmând ca semnăturile de susținere adunate să fie depuse în completare.

:: Petiția

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD