Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Petiție ref. exprimarea unei poziții oficiale de către UNBR cu privire la modificările aduse Legilor Justiției prin OUG 7/2019


19.03.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Date fiind modificările aduse Legilor Justiției prin intermediul OUG 7/2019, precum și existența unui număr semnificativ de poziții oficiale adoptate cu privire la aceste modificări legislative, din partea actorilor importanți ai sistemului judiciar, inclusiv a Consiliul Baroului Cluj, mai mulți avocați, membri ai comunității Lideri pentru Justiție, apreciază că se impune ieșirea din pasivitate și asumarea de către Uniunea Națională a Barourilor din România a unei poziții publice responsabile, consolidând rolul de participant la înfăptuirea actului de justiție și de apărător al Statului de drept.

Inițiatorii petiției, av. Andreea Banu, av. Andrei Diaconescu, av. Eduard-Andrei Nicula, av. Diana Negrea și av. Cristian Zsifkov, au înregistrat o solicitare oficială în acest sens prin Adresa cu nr. 90 – Div. 2019 din 15 martie 2019, depusă la  la sediul UNBR, urmând ca semnăturile de susținere adunate să fie depuse în completare.

:: Petiția

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro