Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Petiție ref. exprimarea unei poziții oficiale de către UNBR cu privire la modificările aduse Legilor Justiției prin OUG 7/2019

19.03.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Date fiind modificările aduse Legilor Justiției prin intermediul OUG 7/2019, precum și existența unui număr semnificativ de poziții oficiale adoptate cu privire la aceste modificări legislative, din partea actorilor importanți ai sistemului judiciar, inclusiv a Consiliul Baroului Cluj, mai mulți avocați, membri ai comunității Lideri pentru Justiție, apreciază că se impune ieșirea din pasivitate și asumarea de către Uniunea Națională a Barourilor din România a unei poziții publice responsabile, consolidând rolul de participant la înfăptuirea actului de justiție și de apărător al Statului de drept.

Inițiatorii petiției, av. Andreea Banu, av. Andrei Diaconescu, av. Eduard-Andrei Nicula, av. Diana Negrea și av. Cristian Zsifkov, au înregistrat o solicitare oficială în acest sens prin Adresa cu nr. 90 – Div. 2019 din 15 martie 2019, depusă la  la sediul UNBR, urmând ca semnăturile de susținere adunate să fie depuse în completare.

:: Petiția

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week