BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

CERT-RO selectează echipa națională pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică / Ediția 2019. UPDATE: Rezultatele

15.04.2019 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

În perioada 6-7 aprilie 2019 a avut loc etapa națională dedicată selecției echipei naționale a României, care va participa la Campionatul European de Securitate Cibernetică, ediția 2019, potrivit unui comunicat.

Ca urmare a acestei etape desfășurată online, au fost selecționați 36 de tineri, 18 cu vârste de până în 20 de ani și 18 cu vârste între 21 și 25 de ani.

În perioada următoare, acest lot național preliminar va participa la o serie de activități de testare a cunoștințelor în domeniul securității cibernetice și de dezvoltare a abiltăților de lucru în echipă, iar în luna iulie vor participa la un bootcamp în care se vor organiza sesiuni de training pentru creșterea expertizei.

La sfârșitul acestui stagiu de pregătire, în baza evoluțiilor înregistrate, se va definitiva lotul restrâns de 12 concurenți (10 titulari și 2 rezerve) care va reprezenta România în finala Campionatului European de Securitate Cibernetică, competiție ce va avea loc la București, în perioada 9-11 octombrie 2019.

***

În perioada 6 – 7 aprilie 2019, CERT-RO, împreună cu Serviciul Român de Informații și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, organizează prima etapă de selecție (online) a echipei naționale pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică, ediția 2019 (ECSC19), potrivit unui comunicat.

În etapele de (pre)selecție vor fi testate cunoștințele participanților, prin exerciții din domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de rețea, reverse engineering și al prezentării publice. Detalii despre materialele educaționale recomandate se regăsesc pe site.

Anul acesta, Campionatul European de Securitate Cibernetică va avea loc la București, în perioada 9-11 octombrie 2019. Fiecare țară participantă va fi reprezentată de câte o echipă formată din 10 concurenți împărțiți în două grupe de vârstă: 16-20 de ani și 21-25 de ani, cu câte 5 concurenți fiecare.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate