Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Ședința Consiliului Baroului Timiș – 26 martie 2019


25 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 26 martie 2019, la ora 14.00 va avea loc ședința Consiliului Baroului Timiș, potrivit unui comunicat semnat de Sergiu I. Stănilă.

Ordinea de zi: 
1. Ratificarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Baroului Timiș din data de 12.03.2019.
2. Cerere de ridicare a suspendării și de reluare a activității începând cu data de 17.04.2019, formulată de Doamna Avocat Csorgo Loredana.
3. Cerere de transfer sediu secundar al SCA VALENTIN & ASOCIATII, noua adresă fiind Timișoara, str. Borsec nr. 4, ap. 2, parter, jud. Timiș.
4. Cerere de schimbare sediu profesional al CA Bufan Radu, noua adresă fiind Timișoara, str. Izlaz nr. 58, sc. A, ap. 6, et. 2, jud. Timiș.
5. Cerere de eliberare dovadă încetare activitate CA Chiru Marius.
6. Act adițional la contractul de colaborare încheiat între CA A.R. și CA T.A.M..
7. Contract de colaborare între CA S.I. și CA T.A.M..
8. Contract de colaborare între CA S.I. și CA A.R..
9. Contract de colaborare între CA S.I. și CA S.L.C..
10. Act de înființare CA Nastasiu Mihai, cu sediul în Timișoara, str. Mărășești nr. 14, ap. 7, jud. Timiș.
11. Cerere de suspendare și de înscriere pe Tabloul Avocaților Incompatibili începând cu data de 31.03.2019, formulată de Domnul Avocat Marinescu Olimpiu Ștefan Constantin, în temeiul dispozițiilor art. 28 lit. a) din Legea nr. 51/1995 republicată.
12. Decizii emise de Decanul Baroului Timiș și activitatea în perioada 12.03.2019 – 26.03.2019.
13. Informare privind participarea la ședința Consiliului UNBR din data de 23.03.2019.
14. Analiză situații prezentate de Serviciile de Contabilitate ale Baroului Timiș și, respectiv, CAA Filiala Timiș. Aplicare măsuri legale.
15. Cerere de transfer din Baroul București în Baroul Timiș, începând cu data de 12.03.2019, formulată de Doamna Avocat Bura Bianca Iasmina Alexandra.
16. Contract de colaborare și formare profesională încheiat între CA Covaci Răzvan și Doamna Avocat Bura Bianca Iasmina Alexandra.
17. Comunicare apel declarat în dosar Tribunalul Timiș.
18. Indicatori financiari.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii