Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Desemnarea judecătorilor din Biroul Electoral Județean Iași ref. desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European
25.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare şi potrivit Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019 aprobat prin H.G. nr. 81/2019, Tribunalul Iaşi aduce la cunoştinţa publicului următoarele, potrivit unui comunicat semnat de jud. Oana-Monica Dămian:

La data de 27 martie 2019, orele 13,00, va avea loc la sediul Tribunalului Iaşi – Sala de Consiliu nr. 308, et. 3, (lângă Biroul primului grefier al Tribunalului Iași), în şedinţă publică, tragerea la sorţi în vederea desemnării celor 3 judecători care vor face parte din biroul electoral de circumscripţie judeţeană Iaşi, birou ce se va constitui în scopul organizării şi desfăşurării, la nivelul judeţului Iaşi, a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, care au ca zi de referință, ziua de duminică, 26 mai 2019.

Tragerea la sorţi se va face dintre judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului Iaşi, potrivit dispoziţiilor art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate