BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Desemnarea judecătorilor din Biroul Electoral Județean Iași ref. desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European

25.03.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În conformitate cu dispoziţiile art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare şi potrivit Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019 aprobat prin H.G. nr. 81/2019, Tribunalul Iaşi aduce la cunoştinţa publicului următoarele, potrivit unui comunicat semnat de jud. Oana-Monica Dămian:

La data de 27 martie 2019, orele 13,00, va avea loc la sediul Tribunalului Iaşi – Sala de Consiliu nr. 308, et. 3, (lângă Biroul primului grefier al Tribunalului Iași), în şedinţă publică, tragerea la sorţi în vederea desemnării celor 3 judecători care vor face parte din biroul electoral de circumscripţie judeţeană Iaşi, birou ce se va constitui în scopul organizării şi desfăşurării, la nivelul judeţului Iaşi, a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, care au ca zi de referință, ziua de duminică, 26 mai 2019.

Tragerea la sorţi se va face dintre judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului Iaşi, potrivit dispoziţiilor art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week