« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Demararea implementării proiectului “Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”
26.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 25 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a demarat implementarea proiectului “Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, potrivit unui comunicat.

Proiectul beneficiază de un buget de 19.495.910 lei (4.100.000 de euro) și o perioadă de implementare de 36 de luni, fiind derulat de către Consiliul Superior al Magistraturii în parteneriat cu Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri.

Obiectivul general constă în consolidarea sistemului judiciar prin îmbunătățirea eficienței acestuia, precum și dezvoltarea conceptului de cultură juridică europeană la nivelul sistemului judiciar din România, proiectul fiind structurat pe atingerea a patru rezultate:
– Realizarea formării profesionale în ceea ce privește conceptele legale europene în domenii actuale in vederea creșterii eficienței și calității procesului de luare a deciziilor la nivelul sistemului;
– Realizarea formării profesionale în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, asigurând astfel crearea unui mediu judiciar favorabil minorilor;
– Îmbunătățirea accesului la justiție, în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv prin cooperarea cât mai deschisă cu autoritățile publice cu competențe în domeniu, precum și cu organizațiile non-guvernamentale;
– Consolidarea capacității administrative și a eficienței sistemului judiciar prin dezvoltarea infrastructurii tehnice și IT.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.