Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Demararea implementării proiectului “Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”
26.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 25 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a demarat implementarea proiectului “Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, potrivit unui comunicat.

Proiectul beneficiază de un buget de 19.495.910 lei (4.100.000 de euro) și o perioadă de implementare de 36 de luni, fiind derulat de către Consiliul Superior al Magistraturii în parteneriat cu Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri.

Obiectivul general constă în consolidarea sistemului judiciar prin îmbunătățirea eficienței acestuia, precum și dezvoltarea conceptului de cultură juridică europeană la nivelul sistemului judiciar din România, proiectul fiind structurat pe atingerea a patru rezultate:
– Realizarea formării profesionale în ceea ce privește conceptele legale europene în domenii actuale in vederea creșterii eficienței și calității procesului de luare a deciziilor la nivelul sistemului;
– Realizarea formării profesionale în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, asigurând astfel crearea unui mediu judiciar favorabil minorilor;
– Îmbunătățirea accesului la justiție, în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv prin cooperarea cât mai deschisă cu autoritățile publice cu competențe în domeniu, precum și cu organizațiile non-guvernamentale;
– Consolidarea capacității administrative și a eficienței sistemului judiciar prin dezvoltarea infrastructurii tehnice și IT.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate