Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Constituirea comisiei de concurs pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef al Inspecţiei Judiciare


27 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 27 martie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat pe procurorul Florin Deac, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care şi-a exprimat acordul de a participa ca membru în comisia de concurs din cadrul concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului şef al Inspecţiei Judiciare.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a desemnat niciun membru supleant în comisia de concurs din cadrul concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului şef al Inspecţiei Judiciare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Marți, 26 martie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat membrii Secţiei în cadrul comisiei de concurs pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef al Inspecţiei Judiciare, după cum urmează:
– jud. Lia Savonea, membru
– jud. Andrea-Annamaria Chiş, membru
– jud. Evelina-Mirela Oprina, membru
– jud. Simona Camelia Marcu, supleant
– jud. Nicoleta-Margareta Ţînţ, supleant.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii