Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs de admitere în magistratură / 28 martie – 8 iulie 2019. UPDATE: Rezultatele probei de verificare a cunoştinţelor juridice. Rezultatele probei de verificare a raționamentului juridic. Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului. Rezultatele interviului. UPDATE: Rezultatele finale. UPDATE: Suplimentarea posturilor scoase la concurs
25.09.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 24 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunțul privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea candidaților la examinarea medicală

***

Vineri, 20 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunțul privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea candidaților la testarea psihologică – testul scris
:: Repartizarea candidaților la interviul psihologic

***

Marți, 17 septembrie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturi a hotărât suplimentarea posturilor scoase la concursul de admitere în magistratură, din perioada 28 martie – 8 iulie 2019, cu un număr de 114 posturi, după cum urmează: 68 posturi de judecător şi 46 posturi de procuror.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 6)

***

Marți, 16 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu rezultatele definitive la concursul de admitere în magistratură, sesiunea martie-iunie 2019 și anunțul privind depunerea actelor pentru verificarea condiției de bună reputație.

:: Lista cu rezultatele definitive
:: Anunțul

***

Vineri, 12 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la interviu.

:: Rezultatele

***

Miercuri, 26 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesul verbal de soluţionare a contestaţiilor la punctajul obţinut la testul de verificare a raţionamentului logic, anunţul referitor la rectificarea tabelului privind rezultatele obţinute la proba de verificare a raţionamentului logic, lista candidaţilor declaraţi admişi la proba de verificare a raţionamentului logic, tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la etapa eliminatorie, anunţul privind desfăşurarea interviului, repartizarea candidaţilor pentru susţinerea interviului și fişa de prezentare interviu.

:: Procesul verbal
:: Anunţul
:: Lista
:: Tabelul
:: Anunţul privind desfăşurarea interviului
:: Repartizarea candidaţilor
:: Fişa de prezentare interviu

***

Vineri, 21 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind depunerea contestațiilor la punctaj și tabelul cu rezultatele obținute de candidaţi la proba de verificare a raţionamentului logic, la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 28 martie-8 iulie 2019.

:: Anunțul
:: Tabelul

***

Joi, 20 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv la grila 1-4 raționament logic, partea I, baremul definitiv la grila 1-4 raționament logic, partea II și procesul-verbal de soluționare a constestațiilor la barem raționament logic.

:: Procesul-verbal
:: Baremul definitiv G1 – G4 Partea I
:: Baremul definitiv G1 – G4 partea II

***

Vineri, 14 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele, baremele, anunțul privind depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și notare și modelul de contestație la barem.

:: Subiectele
:: Bareme
:: Anunțul
:: Modelul

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea în săli a candidaţilor pentru proba de verificare a raţionamentului logic din data de 16 iunie 2019 la concursul de admitere în magistratură și programul de desfăşurare a testului grilă de verificare a raţionamentului logic.

:: Repartizarea în săli
:: Programul

***

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor declaraţi admişi și candidaților declarați respinși în urma soluţionării contestaţiilor la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice din cadrul concursului de admitere în magistratură.

:: Lista candidaţilor declaraţi admişi
:: Lista candidaţilor declaraţi respinşi

***

Luni, 10 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de soluționarea contestațiilor la barem.

:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DP)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPP)

***

Vineri, 7 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice și anunţul privind depunerea contestaţiilor la punctaj.

:: Tabelul
:: Anunţul

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv G1-G4, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual civil și procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept civil.

:: Baremul definitiv
:: Procesul-verbal / Drept procesual penal
:: Procesul-verbal / Drept penal
:: Procesul-verbal / Drept procesual civil
:: Procesul verbal / Drept civil

***

Duminică, 2 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și răspunsurile, baremul, modelul de contestație la barem și anunțul privind depunerea contestațiilor la barem.

:: Subiectele și răspunsurile
:: Baremul
:: Model contestație la barem
:: Anunțul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programul de desfășurare a probei eliminatorii de verificare a cunoștintelor juridice la concursul de admitere în magistratură și repartizarea în săli a candidaților pentru susținerea testului tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Programul de desfășurare a probei eliminatorii
:: Repartizarea în săli

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019

:: Tabelul final

***

Marți, 7 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs.

:: Tabelul

***

Joi, 28 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele informații privind concursul de admitere în magistratură din perioada 28 martie-8 iulie 2019:

***

Marți, 26 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, la Bucureşti, conform calendarului propus de INM, astfel cum a fost modificat de Direcţia resurse umane şi organizare.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– numărul şi posturile de judecător care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 48 posturi
– numărul şi posturile de procuror care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 34 posturi
– numărul şi posturile de judecător în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 325 posturi
– numărul şi posturile de procuror în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 47 posturi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate