Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs de admitere în magistratură / 28 martie – 8 iulie 2019. UPDATE: Rezultatele probei de verificare a cunoştinţelor juridice. Rezultatele probei de verificare a raționamentului juridic. Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului. Rezultatele interviului. UPDATE: Rezultatele finale. UPDATE: Suplimentarea posturilor scoase la concurs
11.11.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 8 noiembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunţul referitor la formularea, de către candidaţii admişi după cele două etape ale concursului de admitere în magistratură, precum şi după reexaminarea psihologică, a opţiunilor pentru ocuparea posturilor scoase la concurs

***

Miercuri, 30 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Tabelul cu rezultatele obținute la reexaminarea psihologică

***

Luni, 28 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Repartizarea candidaților pentru susținerea reexaminării psihologice – testare scrisă
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea reexaminării psihologice – interviu
:: Anunţ privind desfăşurarea rexaminării psihologice

***

Vineri, 25 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Tabelul cu rezultatul verificarii indeplinirii conditiilor legale de participare la concursul de admitere in magistratura organizat in perioada 28 martie – 8 iulie 2019

***

Joi, 24 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Tabelul cu rezultatele obţinute la testarea psihologică de către candidaţii la concursul de admitere în magistratură, sesiunea martie – iulie 2019
:: Anunțul referitor la forumularea optiunilor pentru ocuparea posturilor scoase la concursul de admitere în magistratură
:: Anunțul privind rectificarea listei posturilor de procuror în privinţa cărora s-a dispus suplimentarea listei de posturi scoase la concurs

***

Miercuri, 23 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunțul privind rectificarea listei posturilor de procuror în privinţa cărora s-a dispus suplimentarea listei de posturi scoase la concurs
:: Anunțul referitor la forumularea opțiunilor pentru ocuparea posturilor scoase la concursul de admitere în magistratură

23***

Marți, 24 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunțul privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea candidaților la examinarea medicală

***

Vineri, 20 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Anunțul privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea candidaților la testarea psihologică – testul scris
:: Repartizarea candidaților la interviul psihologic

***

Marți, 17 septembrie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturi a hotărât suplimentarea posturilor scoase la concursul de admitere în magistratură, din perioada 28 martie – 8 iulie 2019, cu un număr de 114 posturi, după cum urmează: 68 posturi de judecător şi 46 posturi de procuror.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 6)

***

Marți, 16 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu rezultatele definitive la concursul de admitere în magistratură, sesiunea martie-iunie 2019 și anunțul privind depunerea actelor pentru verificarea condiției de bună reputație.

:: Lista cu rezultatele definitive
:: Anunțul

***

Vineri, 12 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la interviu.

:: Rezultatele

***

Miercuri, 26 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesul verbal de soluţionare a contestaţiilor la punctajul obţinut la testul de verificare a raţionamentului logic, anunţul referitor la rectificarea tabelului privind rezultatele obţinute la proba de verificare a raţionamentului logic, lista candidaţilor declaraţi admişi la proba de verificare a raţionamentului logic, tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la etapa eliminatorie, anunţul privind desfăşurarea interviului, repartizarea candidaţilor pentru susţinerea interviului și fişa de prezentare interviu.

:: Procesul verbal
:: Anunţul
:: Lista
:: Tabelul
:: Anunţul privind desfăşurarea interviului
:: Repartizarea candidaţilor
:: Fişa de prezentare interviu

***

Vineri, 21 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind depunerea contestațiilor la punctaj și tabelul cu rezultatele obținute de candidaţi la proba de verificare a raţionamentului logic, la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 28 martie-8 iulie 2019.

:: Anunțul
:: Tabelul

***

Joi, 20 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv la grila 1-4 raționament logic, partea I, baremul definitiv la grila 1-4 raționament logic, partea II și procesul-verbal de soluționare a constestațiilor la barem raționament logic.

:: Procesul-verbal
:: Baremul definitiv G1 – G4 Partea I
:: Baremul definitiv G1 – G4 partea II

***

Vineri, 14 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele, baremele, anunțul privind depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și notare și modelul de contestație la barem.

:: Subiectele
:: Bareme
:: Anunțul
:: Modelul

***

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea în săli a candidaţilor pentru proba de verificare a raţionamentului logic din data de 16 iunie 2019 la concursul de admitere în magistratură și programul de desfăşurare a testului grilă de verificare a raţionamentului logic.

:: Repartizarea în săli
:: Programul

***

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor declaraţi admişi și candidaților declarați respinși în urma soluţionării contestaţiilor la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice din cadrul concursului de admitere în magistratură.

:: Lista candidaţilor declaraţi admişi
:: Lista candidaţilor declaraţi respinşi

***

Luni, 10 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de soluționarea contestațiilor la barem.

:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DP)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPP)

***

Vineri, 7 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice și anunţul privind depunerea contestaţiilor la punctaj.

:: Tabelul
:: Anunţul

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv G1-G4, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual civil și procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept civil.

:: Baremul definitiv
:: Procesul-verbal / Drept procesual penal
:: Procesul-verbal / Drept penal
:: Procesul-verbal / Drept procesual civil
:: Procesul verbal / Drept civil

***

Duminică, 2 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și răspunsurile, baremul, modelul de contestație la barem și anunțul privind depunerea contestațiilor la barem.

:: Subiectele și răspunsurile
:: Baremul
:: Model contestație la barem
:: Anunțul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programul de desfășurare a probei eliminatorii de verificare a cunoștintelor juridice la concursul de admitere în magistratură și repartizarea în săli a candidaților pentru susținerea testului tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Programul de desfășurare a probei eliminatorii
:: Repartizarea în săli

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019

:: Tabelul final

***

Marți, 7 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs.

:: Tabelul

***

Joi, 28 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele informații privind concursul de admitere în magistratură din perioada 28 martie-8 iulie 2019:

***

Marți, 26 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, la Bucureşti, conform calendarului propus de INM, astfel cum a fost modificat de Direcţia resurse umane şi organizare.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– numărul şi posturile de judecător care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 48 posturi
– numărul şi posturile de procuror care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 34 posturi
– numărul şi posturile de judecător în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 325 posturi
– numărul şi posturile de procuror în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 47 posturi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.