JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs de admitere în magistratură / 28 martie – 8 iulie 2019. UPDATE: Rezultatele probei de verificare a cunoştinţelor juridice

13.06.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 13 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea în săli a candidaţilor pentru proba de verificare a raţionamentului logic din data de 16 iunie 2019 la concursul de admitere în magistratură și programul de desfăşurare a testului grilă de verificare a raţionamentului logic.

:: Repartizarea în săli
:: Programul

***

Miercuri, 12 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor declaraţi admişi și candidaților declarați respinși în urma soluţionării contestaţiilor la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice din cadrul concursului de admitere în magistratură.

:: Lista candidaţilor declaraţi admişi
:: Lista candidaţilor declaraţi respinşi

***

Luni, 10 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale de soluționarea contestațiilor la barem.

:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPC)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DP)
:: Procesul-verbal soluţionare contestaţii barem (DPP)

***

Vineri, 7 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidați la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice și anunţul privind depunerea contestaţiilor la punctaj.

:: Tabelul
:: Anunţul

***

Miercuri, 5 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv G1-G4, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept penal, procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept procesual civil și procesul-verbal de soluționare contestații la barem – drept civil.

:: Baremul definitiv
:: Procesul-verbal / Drept procesual penal
:: Procesul-verbal / Drept penal
:: Procesul-verbal / Drept procesual civil
:: Procesul verbal / Drept civil

***

Duminică, 2 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității subiectele și răspunsurile, baremul, modelul de contestație la barem și anunțul privind depunerea contestațiilor la barem.

:: Subiectele și răspunsurile
:: Baremul
:: Model contestație la barem
:: Anunțul

***

Luni, 27 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programul de desfășurare a probei eliminatorii de verificare a cunoștintelor juridice la concursul de admitere în magistratură și repartizarea în săli a candidaților pentru susținerea testului tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Programul de desfășurare a probei eliminatorii
:: Repartizarea în săli

***

Vineri, 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019

:: Tabelul final

***

Marți, 7 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs.

:: Tabelul

***

Joi, 28 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele informații privind concursul de admitere în magistratură din perioada 28 martie-8 iulie 2019:

***

Marți, 26 martie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, la Bucureşti, conform calendarului propus de INM, astfel cum a fost modificat de Direcţia resurse umane şi organizare.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– numărul şi posturile de judecător care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 48 posturi
– numărul şi posturile de procuror care urmează a fi scoase la concursul de admitere în magistratură – 34 posturi
– numărul şi posturile de judecător în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 325 posturi
– numărul şi posturile de procuror în privinţa cărora se poate dispune suplimentarea în condiţiile art. 25 alin. 2 din Regulament – 47 posturi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week