Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locul V la concursul AIAC-ICC Pre-Moot
27.03.2019 | JURIDICE.ro

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul 5 pe echipe (din aproximativ 100 de echipe reprezentând 60 de universități) la ediția a 3-a a concursului AIAC- ICC Pre-Moot care a avut loc la Kuala Lumpur, în Malaiezia, în perioada 21-24 martie 2019. Concursul AIAC-ICC Pre-Moot este un concurs de pledoarii organizat în vederea pregătirii pentru participarea la concursul Willem Vis. Concursul a avut ca organizatori principali Asian International Arbitration Centre (AIAC) și International Chamber of Commerce (ICC) Malaysia, potrivit unui comunicat.

Facultatea de Drept a Universității din București a fost reprezentată de următorii 8 studenți ca pledanți în cadrul concursului AIAC-ICC Pre-Moot: Cezara Diaconescu (anul III și Collège Juridique), Voica-Maria Lupașcu (anul III și Collège Juridique), Claudia Mihalcea (anul IV), Ana-Maria Karina Negrea (anul IV), Daria-Ana Pătrășcoiu (anul IV), Ciprian Pozderie-Semeniuc (anul III), Bianca-Dorina Radoslav (anul IV) și Andreea Radu (anul IV).

Echipa a fost însoțită de lect. univ. av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes și de av. Mihaela Gherghe, avocat în cadrul societății de avocatură Rizoiu & Poenaru.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.