Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locul V la concursul AIAC-ICC Pre-Moot

27.03.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul 5 pe echipe (din aproximativ 100 de echipe reprezentând 60 de universități) la ediția a 3-a a concursului AIAC- ICC Pre-Moot care a avut loc la Kuala Lumpur, în Malaiezia, în perioada 21-24 martie 2019. Concursul AIAC-ICC Pre-Moot este un concurs de pledoarii organizat în vederea pregătirii pentru participarea la concursul Willem Vis. Concursul a avut ca organizatori principali Asian International Arbitration Centre (AIAC) și International Chamber of Commerce (ICC) Malaysia, potrivit unui comunicat.

Facultatea de Drept a Universității din București a fost reprezentată de următorii 8 studenți ca pledanți în cadrul concursului AIAC-ICC Pre-Moot: Cezara Diaconescu (anul III și Collège Juridique), Voica-Maria Lupașcu (anul III și Collège Juridique), Claudia Mihalcea (anul IV), Ana-Maria Karina Negrea (anul IV), Daria-Ana Pătrășcoiu (anul IV), Ciprian Pozderie-Semeniuc (anul III), Bianca-Dorina Radoslav (anul IV) și Andreea Radu (anul IV).

Echipa a fost însoțită de lect. univ. av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes și de av. Mihaela Gherghe, avocat în cadrul societății de avocatură Rizoiu & Poenaru.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week