Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Acord de înfrățire între Baroul București și Baroul Chișinău
29.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 27 martie 2019, la 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Regatul României, între Baroul București și Baroul Chișinău s-a reconfirmat legătura specială între avocații care exercită profesia în capitalele celor două țări vorbitoare ale aceleași limbi, prin încheierea unui acord de înfrățire în prezența domnului Daniel Ionița, ambasadorul României în Republica Moldova.

Prin acord s-au prevăzut principalele direcții ale activității comune a celor două barouri pentru organizarea de conferințe și alte evenimente de pregătire profesională, precum și pentru recunoașterea reciprocă a participării avocaților dintr-un barou la evenimentele organizate de celălalt.

S-a creat și cadrul pentru a permite stagiarilor și avocaților definitivi interesați să efectueze perioade de practică în cadrul formelor de exercitare a profesiei din cele două barouri pe baza de reciprocitate.

Reprezentanții Baroului București (Ion Dragne, Decan, Flavia Teodosiu, Ion Ilie-Iordăchescu, Mihai Tănăsescu, Mihail Ciobanu, Daniel Fenechiu, consilieri și domnii avocați Titus Corlatean, Andrei Baran, Denis Buruian și Igor Onuța, membri ai Baroului București) mulțumesc confraților din Chișinău și Basarabia pentru ospitalitatea cu care au fost primiți și pentru atenția acordată pe durata vizitei.

:: Acordul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.