Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Acord de înfrățire între Baroul București și Baroul Chișinău


29 martie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 27 martie 2019, la 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Regatul României, între Baroul București și Baroul Chișinău s-a reconfirmat legătura specială între avocații care exercită profesia în capitalele celor două țări vorbitoare ale aceleași limbi, prin încheierea unui acord de înfrățire în prezența domnului Daniel Ionița, ambasadorul României în Republica Moldova.

Prin acord s-au prevăzut principalele direcții ale activității comune a celor două barouri pentru organizarea de conferințe și alte evenimente de pregătire profesională, precum și pentru recunoașterea reciprocă a participării avocaților dintr-un barou la evenimentele organizate de celălalt.

S-a creat și cadrul pentru a permite stagiarilor și avocaților definitivi interesați să efectueze perioade de practică în cadrul formelor de exercitare a profesiei din cele două barouri pe baza de reciprocitate.

Reprezentanții Baroului București (Ion Dragne, Decan, Flavia Teodosiu, Ion Ilie-Iordăchescu, Mihai Tănăsescu, Mihail Ciobanu, Daniel Fenechiu, consilieri și domnii avocați Titus Corlatean, Andrei Baran, Denis Buruian și Igor Onuța, membri ai Baroului București) mulțumesc confraților din Chișinău și Basarabia pentru ospitalitatea cu care au fost primiți și pentru atenția acordată pe durata vizitei.

:: Acordul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii