Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a însușit demersul Procurorului General ref. sesizarea Curţii Constituţionale cu un conflict juridic de natură constituţională determinat de modul în care Guvernul şi-a exercitat atribuţiile de legiuitor delegat în materia legilor justiţiei
29.03.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 28 martie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit demersul procurorului general al României de a solicita sesizarea Curţii Constituţionale cu un conflict juridic de natură constituţională între Guvernul României, pe de o parte, şi Parlamentul României, Consiliul Superior al Magistraturii şi Ministerul Public, pe de altă parte, conflict determinat de modul în care Guvernul şi-a exercitat atribuţiile de legiuitor delegat în materia legilor justiţiei.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate