JURIDICE.ro
JURIDICE
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Alberto Kurtyan preia moderarea comentariilor pe JURIDICE.ro [glumă de 1 aprilie]
01.04.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Alberto Kurtyan, unul dintre cei mai activi utilizatori care postează comentarii pe JURIDICE.ro, a acceptat invitația de a prelua, începând de astăzi, funcția de moderator a comentariilor publicate de utilizatori.

Alberto Kurtyan, care domiciliază în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat prin echilibrul și rigoarea ideilor exprimate, criticând în mod constructiv ideile autorilor de articole și ale altor profesionisti care postează comentarii.

Toate comentariile vor fi verificate de Alberto Kurtyan înainte de a fi publicate pe JURIDICE.ro, care le va putea modifica așa cum va considera necesar, punând în gura comentatorilor cuvinte alese de către acesta.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Alberto Kurtyan preia moderarea comentariilor pe JURIDICE.ro [glumă de 1 aprilie]”

  1. Nu cumva în duet cu d-na Mazilu-Babel, precum Albano&Romina, Roşu şi Negru, yin şi yang?

  2. Cum adică e glumă de 1 aprilie?!?!
    Eu deja mă apucasem să strâng jurisprudența CEDO pe libertate de exprimare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate