Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Câștigarea fazei naționale a concursului de procese simulate “Telders”


1 aprilie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 1 aprilie 2019, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti a dat publicitatii urmatorul comunicat:

Echipa Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti are bucuria sa anunte castigarea fazei nationale a concursului de procese simulate de Drept International Public “Telders”, ce a avut loc la Iasi, pe data de 29 martie 2019. Echipa este formata din studentii Alexandra-Ioana Badea (anul III), Mihai Badescu (anul III), Renata-Adelina Ionescu (anul IV) si Adina-Maria Radu (anul III), fiind antrenata de asist. dr. Elena Lazar si drd. Viorel Chiricioiu. Echipa va reprezenta Romania la runda internationala de la Haga din 23-25 mai, alaturi de cele mai bune echipe din Europa. Dorim sa multumim cu aceasta ocazie cadrelor didactice ale Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi pentru organizarea impecabila a rundei nationale.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică