Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Mobilități ERASMUS 2019-2020. UPDATE: Rezultatele

22.04.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 19 aprilie 2019, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității rezultatele selecției ERASMUS PLUS  – mobilități studenți 2019-2020.

:: Rezultatele

***

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității informații privind mobilitățile ERASMUS pentru anul universitar 2019-2020, destinate studenților din anii de studiu I-IV.

Total locuri disponibile alocate Facultăţii de Drept: 10 (locuri finanţate cu grant Erasmus).

Dosarele se vor depune în perioada 2–15 aprilie 2019, la Secretariatul Facultăţii de Drept. Candidaţii pot depune câte un dosar separat pentru maximum 2 limbi de destinaţie. Selecţia va avea loc în perioada 16-18 aprilie 2019.

Rezultatele vor fi afișate după validarea acestora de către Biroul ErasmusPlus din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Punctajul total va reprezenta media ponderată o notelor obţinute la următoarele probe: cunoştinţe lingvistice (20%), situaţia şcolară (10%), evaluarea dosarului (30%) şi interviul (40%). În cazul existenţei unor medii egale, criteriile de departajare sunt, în ordine: 1. punctajul obţinut la interviu; 2. punctajul obţinut pentru cunoştinţele lingvistice; 3. punctajul obţinut pentru situaţia şcolară.

:: Informații
:: Lista destinațiilor
:: Programarea testărilor cunosștințelor lingvistice


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership