Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Mobilități ERASMUS 2019-2020. UPDATE: Rezultatele

22.04.2019 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Vineri, 19 aprilie 2019, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității rezultatele selecției ERASMUS PLUS  – mobilități studenți 2019-2020.

:: Rezultatele

***

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității informații privind mobilitățile ERASMUS pentru anul universitar 2019-2020, destinate studenților din anii de studiu I-IV.

Total locuri disponibile alocate Facultăţii de Drept: 10 (locuri finanţate cu grant Erasmus).

Dosarele se vor depune în perioada 2–15 aprilie 2019, la Secretariatul Facultăţii de Drept. Candidaţii pot depune câte un dosar separat pentru maximum 2 limbi de destinaţie. Selecţia va avea loc în perioada 16-18 aprilie 2019.

Rezultatele vor fi afișate după validarea acestora de către Biroul ErasmusPlus din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Punctajul total va reprezenta media ponderată o notelor obţinute la următoarele probe: cunoştinţe lingvistice (20%), situaţia şcolară (10%), evaluarea dosarului (30%) şi interviul (40%). În cazul existenţei unor medii egale, criteriile de departajare sunt, în ordine: 1. punctajul obţinut la interviu; 2. punctajul obţinut pentru cunoştinţele lingvistice; 3. punctajul obţinut pentru situaţia şcolară.

:: Informații
:: Lista destinațiilor
:: Programarea testărilor cunosștințelor lingvistice

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate