Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlniri periodice între prim-procurorii parchetelor de pe lângă judecătorii
03.04.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 1 aprilie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea unor întâlniri anuale între prim-procurorii parchetelor de pe lângă judecătorii, întâlniri la care să participe şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a considerat oportună organizarea unor astfel de întâlniri, cu participarea reprezentanţilor Consiliului Superior al Magistraturii, şi între prim-procurorii parchetelor de pe lângă tribunale, precum şi între procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a considerat că se justifică organizarea unor întâlniri anuale şi între procurorii cu funcţii de conducere din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, întâlniri la care să participe şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 4)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.